BASKENT NIJLEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 675 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Baskent Nijlen. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:03 2 grote kebab broodjes bestel,1groot en 1 klein gekregen,wel voor 2 grote betaald,looksaus(niet te eten)gekregen in plaast van mayonaise,niet gebeld omdat we dan wss weer een uur moete wachten op onze bestelling,laatste keer voor ons hier besteld
3 dec 2022 om 18:47 Super lekker en heel veel eten
3 dec 2022 om 12:02 Prima top geweldig
27 nov 2022 om 16:13 top inorde ,lekker en snel
23 nov 2022 om 6:01 Rapper geleverd dan voorzien en heel lekker!
20 nov 2022 om 20:44 Normaal altijd tevreden van Baskent maar de laatste twee keren telkens een half uur tot een uur langer moeten wachten op ons eten en het eten is niet in orde zoals gevraagd.
20 nov 2022 om 17:36 Top en zoals gevraagd uur optijd ! En heeft me enorm gesmaakt !
19 nov 2022 om 19:03 Bestelling op uur dat we gevraagd hadden. Pizza was heel lekker.
14 nov 2022 om 20:48 wij vinden persoonlijk de looksaus niet lekker, veel te zoet, maar voor de rest was alles in orde
10 nov 2022 om 20:42 Bijna 2 uur moeten wachten en dan koud en lauw eten gekregen. En helemaal niet smakelijk door. Dat ben ik niet gewoon.
5 nov 2022 om 22:58 Zaterdag avond. Bezorging een 1/2uur later dan gevraagd.
31 okt 2022 om 21:33 Looksaus totaal niet lekker veel te zoet. Korsten heel donker gebakken. Normaal is dit niet bij deze pizzeria . Pizza op zich wel lekker maar jammer van de verbrande korsten