BASKENT NIJLEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 903 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Baskent Nijlen. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 21:12 Altijd snel en vriendelijk bezorgd. Spijtig genoeg niet echt warm deze keer.
14 jun 2024 om 19:51 afval van het vlees, geen extra vlees, weeral potje saus vergeten, geen extra pepers (wel gevraagd) en koud
30 mei 2024 om 12:22 Super snel en heel lekker
24 mei 2024 om 12:03 zo als altijd goed, genoeg, en, snel
20 mei 2024 om 7:20 Super lekker en zeer goede service
19 mei 2024 om 10:27 De gerechten waren wel oké maar veel te zout! Fritjes niet krokant en heel vet. 1 klein potje look saus voor 2 gerechten is wat weinig!
14 mei 2024 om 20:56 Vriendelijke koerier
4 mei 2024 om 20:19 Zoals altijd zeer goed en snel
24 apr 2024 om 11:11 Beetje vettig + ik snap niet dat we levering kost moet betalen terwijl we vroeger vanaf 30€ was gratis
18 apr 2024 om 19:50 lekkere piza
18 apr 2024 om 19:30 Eten was lekker, hoewel de rode kool vergeten was. En ik moest bezorgkosten betalen hoewel ik het bedrag van 20€ overschreden had. Je kan geen contact opnemen met baskent via mail dus kan ik dit ook niet aankaarten.
16 apr 2024 om 1:10 Snel en zeer lekker en een zeer goede service,top